MENIU

Anca Pop a fost înmormântată aproape de locul în care s-a întâmplat tragedia

Anca Pop, cântăreaţa care a murit la 33 de ani după ce a plonjat cu maşina în Dunăre, se îndrepta spre părinţii ei şi nu mai avea mult până acasă.

Anca Pop a fost găsită în interiorul maşinii, fără viață, după ce sora ei a alertat autoritățile. Nu mai primise niciun semn de la cântăreaţă după ce plecase dinspre București spre casă, pe drumul din Clisura Dunării.

Anca Pop a fost condusă joi pe ultimul drum. Înmormântarea a avut loc la Svinița, în apropierea locului unde artista și-a pierdut viața. Cântăreața a murit luni noapte după ce a plojat cu mașina în apele Dunării.

Familia îndurerată a Ancăi Pop a făcut tot ce știa că regretatei artiste i-ar fi plăcut. Ea îi spusese Tinei Popa, sora mai mică, cum și-ar dori să fie înmormântată. Așadar, cei dragi i-au respectat dorința și au îngropat-o în același loc în care și-a pierdut viața. "Dorința ei a fost să fie înmormântată în cel mai apropiat loc, iar datorită faptului că la Svinița s-a-ntâmplat acest lucru, acolo o vom înmormânta”, mărturisea Tina Pop pentru expressdebanat.ro.

Citiţi şi:

Anca Pop: ultima imagine cu cântăreaţa în viaţă este de groază!


Mai multe articole despre:
Anca Pop a fost înmormântată