MENIU

Anca Alexandrescu a prezentat DOVEZILE care-l îngroapă pe Umbrărescu. Greșeli și minciuni ale oamenilor lui Grindeanu de la CNAIR - Imagini pe care nu le-au văzut decât PROCURORII

Imaginea care arată că utilajele s-au aflat chiar deasupra conductei care a explodat (Realitatea Plus)
Imaginea care arată că utilajele s-au aflat chiar deasupra conductei care a explodat (Realitatea Plus)

Dezvăluiri explozive în emisiunea Ancăi Alexandrescu. În exclusivitate la "Culisele Statului Paralel", jurnalista a prezentat imagini cu urmările exploziei de pe șantierl Autostrăzii A7, în care 4 oameni au murit. Anca Alexandrescu a prezentat și raportul care arată secundă cu secundă ce s-a întâmplat la locul exploziei și ce presiuni a făcut ministrul Sorin Grindeanu pentru ca lucrările să meargă la foc continuu. 

Nu numai pe Umbrarescu il vor ingropa imaginile, ci si pe iresponsabilii care sunt la conducerea Ministerului Transporturilor, mai precis pe Sorin Grindeanu si Cristian Pistol de la CNAIR", susține Anca Alexandrescu. 

 

"Avem imagini exclusive care arata urmele utilajului care au trecut peste teava efectiv, si utilajul care a trecut peste teava respectiva", a mai spus jurnalista.

 

Diriginți de șantier, ingineri și responsabilii din conducerea Ministerului Transporturilor, precum și cei de la Compania de Infrastructură știau de existența țevii de gaz care trebuia mutată de cel puțin 4 luni.

 

"Au trimis la moarte niste oameni. In aceasta seara, am sa va arat si contractul de relocare al acestor tevi de gaze, care era semnata inca din luna mai", a mai spus Anca Alexandrescu.