MENIU

Anca Alexandrescu: Politicieni n-au altă variantă decât ca AZI să voteze un GUVERN. Situația e îngrozitoare

Anca Alexandrescu, realizatoarea emisiunii Culisele Statului Paralel

Anca Alexandrescu, realizatoarea emisiunii "Culisele Statului Paralel", este de părere că AZI, în urma discuțiilor de la Cotroceni, partidele politice și președintele trebuie să vină cu o formulă de guvern, pentru că situația sanitară este catastrofală. Jurnalista a mai afirmat că nominalizarea lui Nicolae Ciucă drept premier nu este surprinzătoare.

"Este clar că acestă criză din sănătate, despre care noi vorbim de o lună și pe care politicienii au ignorat-o, a venit peste ei și nu o mai pot neglija. Este foarte clar că în fața românilor aceștia politicieni nu mai au altă variantă decât ca ASTĂZI, NU MAI TÂRZIU DE ASĂZI, să găsească o soluție, să se voteze un guvern, indiferent cine îl va forma, care să ne scoată din această situație îngrozitoare. 

Mor zilnic sute de oameni, nu mai sunt locuri în spitale, nu sunt medicamente și nu poate un guvern minoritar să rezolve aceste lucruri, în timp ce politicienii se ceartă și sunt preocupați, de fapt, de cum să-și împartă banii. Totul a fost o dispută pe bani. (...) Cert este că cine mai tergiversează numirea unui premier își asuma sutele de morți și miile de noi infectări," a afirmat Anca Alexandrescu, într-o intervenție la Realitatea Plus.

Realizatoarea emisiunii "Culisele Statului paralel" a criticat și faptul că USR pare să nu agreeze nici noua variantă propusă de PNL.  

"Interesantă poziționarea celor de la USR, care critică această nominalizare după ce spus că doar Florin Cîțu stă în calea refacerii Coaliției, pare clar că a fost un joc de imagine.

Este greu de crezut că USR mai poate întoarce armele după ce au spus tot timpul că singura condiție pe care nu o negociază este ca PNL să renunțe la Cițu. A dispărut, care mai este acum impedimentul?! 

Orice gest din partea lor de a boicota formarea unui guvern le va crea o problema majora," a afirmat jurnalista Realitatea Plus.