MENIU

Anca Alexandrescu, după ce ministrul Agriculturii a intrat în vizorul DNA: „Este o lovitură uriașă pentru guvern”

Anca Alexandrescu

Anca Alexandrescu - realizatorul emisiunii Culisele Statului Paralel, la Realitatea PLUS, a comentat, joi, situația în care DNA a cerut ridicarea imunității ministrului Agriculturii - Adrian Chesnoiu. Aceasta a avansat și un scenariu privitor la alegerile prezidențiale.

„Este o lovitură uriașă pentru guvern. Se pregătea o remaniere. Nu am auzit de despre astfel de cazuri de la momentul Costel Alexe.

Este extrem de interesant cum se vor așeza lucrurile pe fondul acestor discuții din coaliție. Această compensare la combustibil nu va mulțumi lumea. Văd ce îmi scriu oamenii.

Ce se întâmplă acum cu Adrian Chesnoiu nu va fi un lucru bun pentru coaliție când lucrurile păreau liniștite pe plan politic. Aș merge cu un scenariu pe care eu l-am mai avansat în emisiunile mele, se pregătește venirea Codruței Koveși la prezidențiale și există mulți oameni din interior care, împreună cu Dacian Cioloș lucrează la acest lucru”, a spus Anca Alexandrescu, joi, la Realitatea PLUS.

DNA cere ridicarea imunității deputatului PSD - Adrian Chesnoiu, în prezent ministru al Agriculturii Oficilul din partea PSD este acuzat de corupție.

Mai multe articole despre:
anca alexandrescu dna ministrul agriculturii