MENIU

Anca Alexandrescu, despre noile taxe impuse de guvern: "Este o furie uriașă"

Anca Alexandrescu

Anca Alexandrescu a vorbit în direct la Realitatea PLUS despre reacțiile după ultimele implementări de taxe ale guvernului. Jurnalista susține că sunt tensiuni uriașe atât în mediul de afaceri dar și în PNL.

Anca Alexandrescu a vorbit în direct la Realitatea PLUS despre ultimele reacții atât din interiorul partidelor cât și din mediul de afaceri după măsurile anunțate de Guvern pentru acoperirea găurii de la buget:

"Haosul este nu numai în rândul patronilor, patronatelor și atâtor domenii afectate de aceste măsuri fiscale, ci și în rândul partidelor. E o furie uriașă și la PNL. S-au mai liniștit apele când au reușit să obțină niște modificări față de varianta inițială. (n.r. a proiectului) Sunt foarte supărați pe Marcel Boloș pe care nu-l vor schimba deocamdată deoarece ar fi o greșeală de strategie.

Sunt supărați și pe cei din PSD, din echipa lui Marcel Ciolacu.

Vreau să-i numesc pe Cristian Socol, un apropiat al PSD, Liviu Voinea, reprezentantul României la Washington.

Astăzi a și fost semnalat în presă: guvernul se pregătește să pună accize peste accize, un impozit peste impozit, motiv pentru care foarte multe companii mari vor putea să dea în judecată statul român.

Este un haos și în rândul celor care se ocupă de contabilitate. Companiile vor fi într-o încurcătură uriașă. Sunt deja mari companii din IT care și-au anunțat angajații că vor tăia salariile cu 10%. Cei care vor plăti vor fi tot românii", a declarat Anca Alexandrescu.

Mai multe articole despre:
Anca Alexandrescu marcel ciolacu marcel bolos