MENIU

Anca Alexandrescu: „De ce se mută Ministerul Transporturilor în clădire nouă la chirie de 150.000 de euro pe lună?”

Grindeanu în vizită de lucru. Foto/Inquam

Anca Alexandrescu critică decizia Ministerului Transporturilor de a muta mare parte din angajați într-o clădire de afaceri, unde se vor plăti chirii de 150.000 de euro pe lună, din banii contribuabilului. 

Mai mulți bugetari de la Ministerul Transporturilor se mută în clădirea Sema Park, unde se va plăti o chirie de 150.000 de euro pe lună. Domnul Grindeanu ne-a spus că e totul în regulă și ne va răspunde domnul Felix, adică domnul care nu a spus că Blue Air se duce în cap. Dacă nu ne-au convins explicațiile pe care ni le dați voi, să mergem să facem plângeri la DIICOT. Păi dumneavoastră de ce sunteți ministru? Ați asistat toată procedura înainte de a face Mândrescu licitație? Deci, sunteți complice. Dvs sunteți reprezentantul poporului român la Ministerul Transporturilor, deci, aveți obligația să dați explicații. Deci se mută Ministerul Transporturilor în Sema Park, exact așa cum am anunțat noi cu  mult timp înainte.

De ce trebuie să le mai dau eu, cetățeanul român, lor niște bani, că ei oricum au salarii mari. Deci, el va rămâne la Transporturi și după rotativă. Am descoperit ce vrea Grindeanu. Ciolacu nu-i prost, nu-l lasă pe Grindenau să-i ia locul. De la minister ajunge la SRI, după aia ia PSD, ajunge și candidat la președinție. Deci, concluzia e că, la Transporturi e cu bani mulți și cu stele deasupra capului”, a declarat Anca Alexandrescu.

„Mie mi-a lăsat impresia că Grindeanu a făcut această declarație în stilul caracteristic, adică, să facem plângeri la DIICOT și DNA, că oricum nu i se întâmplă nimic. Așa slab e PSD? Chiar nu se mai găsesc înlocuitori la Transporturi?”, se întreabă Dorin Iacob.

Mai multe articole despre:
grindeanu pnrr bani jaloane transporturi sema park