MENIU

Analiză | BENEFICIILE extra-salariale acordate angajaților au scăzut DRAMATIC

Clădire birouri FOTO: Profimedia

Tipurile de beneficii extra-salariale acordate angajaţilor, precum masaj şi masă la birou, au scăzut cu 95% în 2020 faţă de 2019, în timp ce în acest an, până în prezent, acestea nu au fost acordate deloc, arată o analiză publicată, luni, de o companie de consultanţă.

Alte elemente care au afectat veniturile salariaţilor sunt legate de plafonarea anumitor beneficii (tichete de masă şi pensii facultative) şi creşterea acordării anumitor pachete de beneficii salariale (asigurări de sănătate şi asigurări de viaţă)

În acelaşi timp, o creştere accelerată s-a înregistrat în cazul acţiunilor oferite de societăţi salariaţilor proprii. Astfel, în anul 2020, s-au acordat sume mai mari cu 23% faţă de anul precedent, iar în 2021 cu 70% mai multe acţiuni decât în 2020.

Un studiu Salesforce relevă faptul că 59% dintre respondenţi privesc modalităţile de lucru hibrid ca un avantaj pentru bunăstarea angajaţilor, prin urmare, acesta este un beneficiu pe care angajatorii de astăzi îl caută.

Mai multe articole despre:

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/virtualhost/dev-realitatea.net/frontend/new-views/amp/article.php on line 368