MENIU

Ana Morodan, mărturii la o lună după accident: „Privarea de libertate de 24 de ore a fost șocul realizării că ești captiv în tine”

Ana Maria Morodan

Ana Morodan a vorbit pentru prima dată despre accidentul în care a fost implicată și despre privarea de libertate. La o lună după ce a fost plasată sub control judiciar, influencera a explicat cu ce probleme se confruntă și cum a ajunsese să ia medicamente de fiecare dată când ieșea în oraș. 

„Atunci când iei medicamente care să te calmeze dintr-o stare de depresie sau de anxietate când iei în exces aceste medicamente pun control efectiv pe mintea ta.

Nu știu cum am urcat la volan chiar nu pot să înțeleg asta și nu pot să-mi explic cum am urcat a doua oară la volan”, a spus Ana Morodan.

Ana Morodan a vorbit pentru prima dată despre accidentul în care a fost implicată și despre privarea de libertate. La o lună după ce a fost plasată sub control judiciar, influencera a făcut dezvăluiri despre problemele cu care se confruntă și cum a ajunsese să fie dependentă de pastile.

„Cu siguranță ce pot să știu este că n-am avut niciun fel de intenție să mă arunc cu mașina în populație cum s-a vehiculat. Sunt o fată foarte norocoasă pentru că m-a iubit Dumnezeu și nu am lovit pe nimeni și sunt singura care va suporta consecințele acțiunilor ei. Pentru mine, privarea de libertate de 24 de ore a fost șocul realizării că ești captiv în tine practic. Ajunsesem efectiv să mă duc la pastile când trebuia să ies undeva pentru că anxietatea mea era atât de mare încât nu mai puteam să o controlez”, a declarat Ana Morodan la un post TV.

La finalul lunii martie, Ana Morodan a ajuns în arestul poliției pentru 24 de ore, după ce a fost oprită în trafic de două ori în aceeași zi. Contesa digitală, așa cum este supranumită influencera, conducea fără permis și a fost testată pozitiv pentru consumul de alcool și substanțe interzise. 

Mai multe articole despre:
morodan pastile marturii