MENIU

Amenda primită de infirmiera care și-a umplut portbagajul cu varză, lângă spitalul din Târgu Jiu

Sursa foto: Captură video

Infirmiera de la Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu care a fost filmată când încărca varză în portbagajul unei mașini, în timpul programului, a fost amendată de Direcția de Sănătate Publică cu suma de 2.000 de lei. 

Filmarea a apărut în spațiul public zilele trecute. Femeia era îmbrăcată în uniforma de serviciu și purta mănuși chirurgicale.

Mai mult, până când varza a fost mutată dintr-o mașină în alta, circulația pe o stradă principală din oraș a fost blocată mai multe minute. Infirmiera lucrează în cadrul Secției Recuperare Medicină Fizică și Balneologie și a fost cercetată disciplinar. 

„Urmare a apariției în presa locală a unui articol referitor la faptul că în data de 12-11-2022, ora 18,50, o angajată a Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu, secția RMFB, a fost filmată în unformă de spital, în timp ce încărca varză în portbagajul unui autoturism parcat lângă unitatea sanitară, inspectorii sanitari s-a deplasat la secția RMFB unde au aplicat sancțiune contravențională doamnei infirmiere, în valoare de 2.000 de lei, conform H.G. 857/2011, art. 32, lit.k, privind nerespectarea precauțiunilor universale”, au transmis reprezentanții DSP Gorj.

Mai multe articole despre:
infirmiera amenda varza targu jiu