MENIU

Ambulanță implicată într-un accident, pe drumul care face legătura dintre Timișoara și Șag

Un polițist BEAT a lovit mortal un bărbat pe trecerea de pietoni. Ce s-a întâmplat cu omul legii

Un asistent de pe ambulanță a fost rănit, miercuri, pe drumul care face legătura dintre Timișoara și Șag, în momentul în care a staționat să preia un pacient. 

O ambulanță cu semnalele acustice și luminoase pornite a staționat pe o porțiune de drum în curbă, pentru a prelua un pacient dintr-o mașină. În momentul în care șoferul ambulanței a vrut să tragă pe dreapta, vehiculul care circula în spatele său, un șofer în vârstă de 47 de ani, nu a păstrat distanța regulamentară și a lovit ambulanța din spate, acroșând ulterior un alt automobil, de pe banda a doua de mers.

În urma impactului, unul dintre asistenții de pe ambulanță a fost rănit. Astfel, acesta a fost transportat la Spitalul Județean Timișoara, unde este supus investigațiilor cu Computerul Tomograf. Momentan, starea pacientului este în curs de evaluare, dar, din punct de vedere clinic, la prima vedere, conform medicilor, starea acestuia este stabilă.

Conform tion.ro, Polițiștii de la Rutieră au deschis un dosar penal pentru vătămare din culpă și încercă să stabilească cu exactitate cum s-a petrecut evenimentul.

Polițiștii de la Rutieră au deschis acum un dosar penal pentru vătămare din culpă și încearcă să stabilească cu exactitate în ce împrejurări s-a petrecut accidentul.