MENIU

Ambasadorul României în Danemarca, detalii de ultimă oră despre cei doi părinți reținuți: "Nu le vine să creadă ce li se întâmplă"

Parintii retinuti in Danemarca

Ambasadorul României în Danemarca a intervenit la Realitatea PLUS unde a făcut câteva dezvăluiri despre cazul momentului. Părinții reținuți pentru suspiciunea că ar fi agresat bebelușul de 5 săptămâni au fost vizitați de autoritățile din România în aceste zile.

"Urmare demersurilor efectuate vineri și sâmbătă de către ambasadă, astăzi la prânz am luat legătură și am vizitat-o pe mama copilului dar și pe tatăl copilului. A reieșit destul de clar că li se respectă toate drepturile din centrele de detenție, s-au bucurat de susținerea familiei, au avut contact cu avocații din oficiu și mențin acest contact. 
 
Minorul a fost internat în stare critică la începutul săptămânii și în prezent, conform informațiilor pe care le deținem, se află în afară oricărui pericol de moarte și primește în continuare îngrijiri medicale în spital. 
 
Părinții minorului au fost reținuți pentru o perioada inițială de 4 săptămâni după suspiciuni. Investigația se află în stadiu incipient. 
 
Părinților nu le vine să creadă ce li se întâmplă, au discutat cu colegii de la ambasada, au avut o înfățișare în timpul săptămânii, în continuare ne dorim că acest caz să se soldeze favorabil", a declarat la Realitatea PLUS ambasadorul României, Alexandru Grădinar.
Mai multe articole despre:
ambasadorul romaniei danemarca bebelus