MENIU

Amazon a PICAT și a lăsat în aer zeci de MII de utilizatori din toată lumea, fără cadourile de sărbători - A revenit după 8 ore

Amazon a PICAT și a lăsat în aer MII de utilizatori din toată lumea fără cumpărăturile de sărbători

Cel mai mare retailer internațional online a PICAT marți seară, la nivel global. Mii de utilizatori din întreaga lume sunt furioși după blocarea Amazon în perioada cumpărăturilor de sărbători, pentru cadourile de Crăciun. Au fost afectate și instituții guvernamentale sau de presă, ca și platformele Disney sau Netflix. După 8 ore, rețeaua a redevenit activă.

Site-ul Amazon.com a picat marți seară, iar mulți utilizatori nu-și mai pot recupera cumpărăturile deja alese în coșurile online. 

Utilizatorii din întreaga lume au fost afectați marți seară de picarea site-ului celui mai mare retailer online. Cele mai multe probleme au fost raportate în legătură cu amazon.com. Atât Amazon, cât și serviciile sale s-au prăbușit aproximativ în același timp, potrivit DailyMail.

Platforma, Amazon Music și Prime video, Alexa, Ring, și serviciile web Amazon, care oferă o serie de servicii pentru aplicații online, au început să se confrunte cu probleme după ora 17.30, ora României.

Site-ul DownDetector, care monitorizează întreruperile online, a arătat la început că America de Nord și anumite regiuni din Europa și Asia se confruntă cu probleme.

Platforma a început să devină activă după opt ore. În afara zecilor de mii de utilizatori, au fost afectate  și instituții guvernamentale, universități dar și mai multe companii de presă. Astfel, au raportat probleme platformele de streaming de la Disney+ și Netflix și agenția Associated Press.

În plin sezon al cumpărăturilor de Crăciun, serviciile de livrare au fost inactive timp de 8 ore și nu au putut distribui pachetele , pe lângă utilizatorii care nu au mai putut comanda cadourile online.

Mai multe articole despre: