MENIU

Am intrat în Anul Nou Chinezesc: schimbări cruciale pentru toți nativii. Zodia care se prăbușește

Am intrat în Anul Nou Chinezesc: schimbări cruciale pentru toți nativii. Zodia care se prăbușește

Anul Nou Chinezesc începe pe 5 februarie 2019 şi stă sub semnul Mistreţului. Darnic cu toate zodiile, 2019 aduce oportunităţi şi schimbări importante pentru toţi nativii.

Şobolan

Şobolanul este reprezentat de elementul apă. Şobolanul este agil, inteligent, tactic, plin de resurse, grijuliu şi foarte atent. Are o puternică viziune şi poate rezolva rapid problemele. 2019 îi aduce Şobolanului mai multă înţelepciune, iniţiativă şi energie pentru a-şi îndeplini planurile la care visează de multă vreme. Mai mult, în primele şase luni, va înţelege care sunt lucrurile care îi aduc cu adevărat fericirea şi va selecta oamenii pe care-i vrea alături.

Bivol

Luna ianuarie va fi una din cele mai bune perioade ale anului 2019. Acest nativ are o personalitate independentă, responsabilă, conservatoare, dar lipsită de flexibilitate. Când se înfurie, pierde controlul şi devine foarte încăpăţânat. Anul viitor va fi unul extraordinar pentru a face bani. Fie că găsiţi un loc de muncă foarte bine plătit, începeţi o nouă afacere sau primiţi o moştenire, cu siguranţă veţi sta bine financiar. De asemenea, pe plan personal lucrurile vor merge excelent.

Tigru

Tigrul este îndrăzneţ, hotărât, neînduplecat, ambiţios şi plin de încredere în sine. Are un temperament dominator şi un aer autoritar. Este adesea singur, fiindu-i dificil să se integreze. Tigrul va străluci în luna februarie. Îşi găseşte un bun partener de afaceri şi împreună reuşesc să dezvolte un plan ce va înregistra un succes nesperat. Nativii necăsătoriţi vor lua serios în calcul renunţarea la acest statut. Cu sănătatea staţi bine, aşa că nu aveţi niciun motiv să vă faceţi griji. Relaxaţi-vă şi aşteptaţi anul 2019 cu entuziasm şi recunoştinţă.

Iepure

Nativii iepuri au o personalitate blândă şi sunt extrem de rezistenţi la stres. Luna norocoasă a acestei zodii este noiembrie 2019. Deşi vi s-ar putea părea departe, merită să aşteptaţi. Luna noiembrie va aduce veşti excelente pe plan financiar, materializate printr-o oportunitate fabuloasă de afaceri sau un loc de muncă mai bun. Tot anul viitor se întrevede schimbarea locului de domiciliu. Fie că veţi părăsi oraşul în care staţi sau chiar ţara, cariera vă duce pe meleaguri străine. Nu vă speriaţi, familia vă este aproape, iar schimbarea va aduce cu sine oportunităţile pe care le-aţi aşteptat.

Citește continuarea AICI.