MENIU

Altex - Ce produse se gasesc cu reduceri de pana la 50%

Altex are mereu oferte interesante, iar noua promotie din ultima luna de iarna pare sa atraga atentia tuturor cumparatorilor. Am facut si noi o selectie a celor mai interesante categorii de produse.    

Altex a dat startui unei noi promotii in aceasta perioada. Puteti consulta preturile cu reduceriAICI.

Promotia va tine pana la jumatatea lunii februarie si vine cu reduceri impresionante de pretul la multe produse de pe rafturile Altex. Poti prinde si tu cele mai tari oferte de la Altex daca esti informat in timp util.

Tocmai de asta facem o trecere in revista a principalelor categorii de produse vizate de reducerile Altex:

Altex – Categorii ignorate de clienti, dar cu reduceri mai mari

Exista si la Altex o serie de categorii de produse care nu sunt atat de populare in randul clientilor, dar care tocmai din acest motiv inregistreaza reduceri mai mari in cadrul promotiilor. Gasiti la Altex o multime de preturi bune daca aruncati o privire mai atenta peste anumite categorii.

Electrocasnice mici – Lumea in general se uita la promotie cand sunt telefoane mobile, laptopuri sau televizoare, insa electrocasnicele mici inregistreaza adevaratele reduceri mari procentuale. Va puteti convinge privind la preturile de AICI.

Beauty – Desi a crescut vertiginos, piata online a produselor de beauty inca nu este atat de populara in randul doamnelor si domnisoarelor care prefera sa mearga in magazin sa cumpere aceste lucruri. Exista o multime de oferte foarte avantajoase online pe care le gasiti AICI.

Electrocasnice mari – Este categoria la care Altex reuseste de cele mai multe ori sa isi invinga concurenta intr-un mod brutal: avand cele mai bune reduceri. Trebuie sa vedeti preturile ASTEA.

Casa si gradina – A venit deja vremea calda de cateva zile si trebuie sa fim pregatiti cu toate uneltele de care avem nevoie pentru a face curatenie in gradina. Iata cu ce va sta Altex la dispozitie AICI.

Auto – Dupa ce se ia zapada si temperaturile depasesc 7 grade este ideal sa schimbati din nou cauciucurile. Daca cele vechi sunt deja prea uzate, aveti niste preturi foarte bune AICI.

Altex – Principalele categorii

Iata ca ultima luna de iarna vine cu reduceri mari la Altex pentru principalele categorii de produse, dar si cele mai populare produse cautate de clienti. Am aruncat si noi o privire peste ofertele Altex si iata ce ne-a atras atentia:

TV, Audio, Video si Foto – Prima si cea mai puternica dintre categorii este cea a televizoarelor, sistemelor audio si video dar si foto. Toate au reduceri impresionante si sunt listate AICI.

Laptop, Desktop si IT – La categoria de tehnologie gasiti reduceri atat pentru produsele mari cum sunt laptopurile si desktopurile, dar si alte produse de care aveti nevoie, periferice, accesorii si multe altele. Aruncati o privire AICI.

Telefoane si tablete – E o perioada foarte buna pentru achizitia de tablete si telefoane mobile pentru ca preturile sunt in scadere, nu mai exista o cerere atat de mare cum a fost in perioada de Craciun. Gasiti multe reduceri AICI.

Console, jocuri si jucarii – O alta categorie interesanta dar nu atat de populara este cea a consolelor, jocurilor si jucariilor pentru cei mici dar si mai mari. Important e ca reducerile sunt consistente si pot fi vazute AICI.

Mai multe articole despre:
null