MENIU

Altex - Cat costa consolele pe care poti juca noul PES, alternativa la FIFA

Altex – Console, jucarii si jocuri

La mare cautare au fost pana la aceasta ora consolele de jocuri de la Microsoft dar si de la Sony. Indiferent daca esti fan xbox sau playstation, gasesti preturi pe gustul tau. De la console, jocuri speciale pentru fiecare dintre console, periferice de gaming, vehicule electrice dar si jucarii. Ofertele complete le gasesti AICI.

 

Altex – Laptopuri, desktopuri si produse de IT

Oferta foarte buna pentru categoria de laptopuri si alte produse IT. Se gasesc aici o multime de oferte nu doar pentru laptopur, desktopuri cu configuratii puternice, dar si monitoare, componente, imprimante si consumabile dar si periferice si accesorii IT. Toate detaliile ofertelor le gasiti AICI.

Altex 2018 – Telefoane si Tablete

Dintre gadgeturile cele mai interesante se numara si telefoanele mobile dar si tabletele. Printre principalele produse care au reduceri interesante se gasesc si smartwatch-uri, casti, boxe portabile, medii de stocare, accesorii de telefoane. Sunt multe preturi cu reduceri impresionante si pe toate le gasesti AICI.

Altex – TV, Audio, Video, Foto

Tot la Altex gasiti multe oferte de televizoare foarte avantajoase de la branduri renumite cum ar fi Vortex care e cotat drept un producator ieftin, dar Samsung sau Philips, la capatul celalalt. Categoria aceasta de produse cuprine atat televizoare cat si sisteme audio si video, camere foto vide si accesorii pentru camerele foto si video. Mai detaliat gasiti informatii AICI.

Mai multe articole despre:
null