MENIU

Altex are black Friday. Ce se întâmplă cu ofertele lor

Altex surprinde în fiecare an cu o promoție deosebită de black Friday. Cei de la Altex organizează o altfel de promoție în luna noiembrie.

Altex - întreaga ofertă de black Friday poate fi consultată accesand urmatorul link.

Altex neobișnuit ca în fiecare an să saboteze într-un fel sau altul promoția de black Friday de o singură zi organizată de magazinul concurent dar și de celelalte magazin din online. În acesta an cei de la Altex s-au gândiț să vină cu o promoție complet inedită care să fie disponibilă până în data de 4 decembrie. E vorba de un alt fel de black friday în care reducerile sunt la fel de impresionante. Iată ce categorii de produse sunt vizate de reduceri.

Altex categoriile care au reduceri de black Friday

Altex are reduceri pentru următoarele categorii televizoare produse audio video și gaming electrocasnice mari dar și electrocasnice mici și produse de menaj telefoane mobile tablete și alte gadgeturi laptopuri de stopuri și produse iti dar și produse beauty și cosmetice nu nu ultimul rând produse auto pentru vehicule electrice baby casă grădină bricolaj voiaj băuturi și papetărie

Altex lovește puternic în piața de electrocasnice mari cu reduceri de black Friday care ține toată lună pentru mașini de spălat rufe și mașini de spălat vase dar și aparate de gatit aparate frigorifice aparate de climatizare și sanitare.

La capitolul electrocasnice mici și produse de menaj cei de la Altex vin cu oferte de peste 50 60% reducere pentru aparate de bucătărie expresoare cafetiere produse de îngrijirea locuinței și îngrijirea țesăturilor dar și articole de menaj.

Altex rupe concurența la capitolul telefoane mobile și tablete dar și alte gadgeturi. Prețuri foarte bune pentru telefoanele mobile de la Samsung și Apple dar și pentru tableta de la aceeași producător dar și mulți alții în schimb sunt oferte bune și pentru brățările fitness boxe portabile căști și multe accesorii.

Nu nu ultimul rând Altex are prețuri bune pentru laptopuri de stopuri și alte produse iti cum ar fi și monitoarele sistemele PC componente PC imprimante și multifuncționale și nu în ultimul rând periferice it.

 

Mai multe articole despre: