MENIU

Alt scandal la Spitalul din Urziceni, după femeia obligată să nască pe trotuar - Ancheta Poliției după decesul unui bărbat de 32 de ani, tratat în spital 

Un nou scandal șochează după incidentul teribil provocat de Spitalul din Urziceni. Poliția din Ialomița a intrat pe fir și face investigații după ce un bărbat a murit acasă, la doar câteva ore după îngrijirile acordate în spital. Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a cerut deja demisia managerului spitalului după cazul femeii care a născut în afara spitalului pentru că a fost refuzată de medici.

Al doilea caz șocant la Urziceni într-o singură zi, la același spital ialomițean. După ce o femeie gravidă a fost lăsată să nască pe trotuarul din fața spitalului, un bărbat moare la câteva ore după ce ar fi primit îngrijiri la același Spital din Urziceni.

Este vorba despre un bărbat de 32 de ani care a murit  după ce azi-noapte a fost tratat la Spitalul din Urziceni. Polițiștii fac cercetări pentru ucidere din culpă și neglijență în serviciu.

La data de 31 iulie a.c., în jurul orei 05.00, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Fierbinți Târg au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că un bărbat, de 32 de ani, din localitatea Fierbinții de Jos, ar fi decedat în locuința sa.

La fața locului s-a deplasat o echipă operativă de polițisti, precum și un echipaj al ambulanței care a constatat decesul bărbatului, ce a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Ialomița, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului.

Din verificările efectuate a reieșit că, pacientul s-ar fi prezentat în cursul nopții trecute, la o unitate medicală, din municipiul Urziceni, unde a primit îngrijri medicale, ulterior, revenind la domiciliu, unde a decedat.

În continuare, se efectuează verificări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și neglijență în serviciu.

Cazul a fost anunțat după scenele șocante ale femeii care, refuzată de spital, a născut pe asfalt. A fost asistată de echipajul de ambulanță chemat, culmea, prin apel la 112, chiar de Spitallul din Urziceni.

Spitalul din Urziceni e condus de managerul Daniela Elena Ianuș și e în subordinea primăriei Urziceni.

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a cerut demisii în urma incidentului șocant cu femeia care a fost nevoită să nască în stradă și nu în spital, în anul 2023, în România.

Ieșirea publică a ministrului Rafila vine după ce o femeie a născut, luni, pe trotuar lângă Spitalul din Urziceni, care a refuzat-o. Aceasta a fost asistată de medicii de pe Ambulanța venită la cererea spitalului.

Inițial, ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, susține că a văzut imaginile îngrozitoare de la Urziceni, acolo unde o femeie a fost nevoită să nască în fața spitalului. Rafila a anunțat că a trimis deja Inspecția Sanitară de Stat la Urziceni.