MENIU

Alina Gorghiu: Theodor Nicolescu își va da demisia din Comisia Juridică

Copreședintele PNL Alina Gorghiu a afirmat, joi, că a vorbit cu Theodor Nicolescu, iar acesta a anunțat că se retrage din Comisia juridică a Camerei Deputaților.

Gorghiu a precizat că liberalii vor vota în Parlament pentru cererea DNA de arestare preventivă a acestuia, scrie Agerpres. 

Procurorii DNA cer reținerea și arestarea deputatului PNL Theodor Nicolescu pe care îl acuză de luare de mită și abuz în serviciu. Acesta ar fi luat aproape 7 milioane de lei.

 În conformitate cu prevederile legale și constituționale, procurorul șef al Direcției Naționale Anticorupție - doamna Laura Codruța Kövesi a transmis procurorului general al P.Î.C.C.J referatul cauzei, în vederea sesizării Camerei Deputaților, pentru formularea cererii de încuviinţare a reţinerii şi arestării preventive a deputatului NICOLESCU THEODOR-CĂTĂLIN, cu privire la săvârșirea unei infracțiuni de luare de mită și a trei infracțiuni de abuz în serviciu, cu consecințe deosebit de grave, dacă funcționarul public a obținut un folos necuvenit pentru sine sau pentru altul.