MENIU

Alin Anastasescu, unul dintre patronii Colectiv, eliberat din arest şi plasat în arest la domiciliu

Alin Anastasescu, unul dintre patronii Colectiv, eliberat din arest şi plasat în arest la domiciliu

Alin Anastasescu, unul dintre patronii clubului Colectiv, va fi eliberat din arest preventiv şi plasat în arest la domiciliu, după ce Tribunalul Bucureşti a decis definitiv, miercuri, să îi înlocuiască măsura preventivă, în dosarul în care este acuzat de ucidere din culpă.

Tribunalul Bucureşti a respins, miercuri, contestaţia formulată de procurori la decizia Judecătoriei Sectorului 4 din 28 decembrie, prin care s-a dispus înlocuirea arestului preventiv cu arestul la domiciliu în cazul lui Alin Anastasescu.

Alin Anastasescu era ultimul patron al Clubului Colectiv aflat în arest preventiv, ceilalţi doi administratori- Paul Gancea şi Costin Mincu- fiind eliberaţi în 21 decembrie din Arestul Poliţiei Capitalei şi plasaţi în arest la domiciliu.

Cei trei patroni au fost arestaţi preventiv în 3 noiembrie, în dosarul în care sunt acuzaţi de procurorii Parchetului Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (PICCJ) de ucidere din culpă în cazul incendiului din 30 octombrie, soldat cu 63 de morţi şi aproximativ o sută de răniţi.

Sursa: mediafax.ro

Mai multe articole despre:
club patron colectiv Alin Anastasescu