MENIU

Alimentele pe care trebuie să mănânci iarna pentru a avea abdomentul plat

<p>Alimentele pe care trebuie să măn&acirc;nci iarna pentru a avea abdomentul plat</p>

Chiar dacă sezonul costumelor de baie a trecut, abdomenul nu trebuie să treacă o dată cu acestea. Dacă mânânci următoarele alimente pe toată durata sezonului rece și faci exerciții, vara viitoare abdomenul tău va arăta și mai bine.

Acestea sunt câteva alimente care promovează scăderea în greutate și arderea grăsimilor:

Iaurt grecesc – este bogat în proteine, iar acestea se digeră într-un timp îndelungat, astfel că iaurtul poate fi considerat o alegere sățioasă la masa de dimineață. Probioticele din iaurt te ajută să absorbi mai bine vitaminele și mineralele pe care le vei consuma pe timpul zilei. De asemenea, ajută și la o mai bună digestie

Somon – este bogat în antioxidanți și grăsimi bune. Grăsimile bune ajută la sănătatea inimii. Grăsimile omega-3 te ajută să arzi caloriile mult mai rapid și să scazi în greutate mult mai repede, decât dacă ai consuma carne de porc sau pui

Mere – Pectina din mere te ajută în echilibrarea bacteriilor sănătoase, care ajută la creșterea arderilor metabolice. De asemenea, merele sunt bogate în fibre.

Ouă – Proteinele te ajută să arzi caloriile mult mai repede. Acestea reprezintă o alegere perfectă pentru începutul unei zile. Le poți mânca în diferite rețete.

Mure – Față de alte fructe, murele sunt sărace în zahăr și bogate în fibre, care te vor face să te simți săturat pe tot parcursul zilei. De asemenea, te ajută și împotriva balonării.

Mai multe articole despre:
iarnă alimente iaurt mere somon mure abdonem plat