MENIU

Alimentele care îți îngustează arterele și încetinesc metabolismul

Alimentele care îți distrug organismul în doar 9 zile.Îngustează arterele și încetinesc metabolismul

Alimentele de la fast food precum cartofii prăjiți și burgerii sunt nesănătoase astfel încât îți îngustează arterele și încetinesc metabolismul.

Cu toate că ai fost înzestrat cu un metabolism rapid și poți mânca orice fără să pui un gram, asta nu va dura o veșnicie. Un studiu a demonstrat că metabolismul a 12 bărbați sănătoși a fost încetinit după doar cinci zile în care au mâncat alimente bogate în grăsimi precum cheeseburgeri, cârnați și cartofi prăjiți.

Conform doctorulzilei.ro, în cazul în care obișnuiești să mănânci de la fast food, îți crește colesterolul rău și poate afecta imediat, arterele. Dacă colesterolul se acumulează în timp pe pereții vaselor de sânge, înfundându-le, oamenii de știință au demonstrat că o singură masă care conținea cârnați, ouă și brânză a dus la îngustarea arterelor cu 24% în cazul unor bărbați perfect sănătoși, după doar trei ore de la masă.

Arterele îngustate duc la hipertensiune și boli de inimă. Mai mult, aceste alimente creează probleme de concentrare și te fac să te simți obosit.