MENIU

Alexandru Rafila: Îmbunătăţirea pregătirii şi a condiţiilor desfăşurării activităţii profesionale a asistenţilor medicali, o prioritate pentru Ministerul Sănătăţii

Alexandru Rafila / Sursa foto: Facebook
Alexandru Rafila / Sursa foto: Facebook

Ministrul Sănătăţii Alexandru Rafila a afirmat vineri,  într-un mesaj transmis cu prilejul Zilei Internaţionale a Asistenţilor Medicali, că îmbunătăţirea pregătirii şi a condiţiilor de desfăşurare a activităţii profesionale a asistenţilor medicali reprezintă o prioritate pentru instituția pe care o conduce. 

"Asistenții medicali și moașele din România îngrijesc zilnic zeci de mii de copii, persoane vârstnice, persoane cu dizabilități și alte categorii de pacienți!
 
De Ziua Internațională a Asistenților Medicali, le mulțumesc tuturor celor care sărbătoresc astăzi, pentru profesionalismul și pentru dăruirea cu care își fac meseria.
 
Îmbunătățirea pregătirii și a condițiilor de desfășurare a activității profesionale a asistenților medicali reprezintă o prioritate pentru Ministerul Sănătății, care lucrează în parteneriat cu organizațiile profesionale și sindicale ale asistenților medicali și moașelor din România.
 
La mulți ani celor 150.000 de asistenți medicali și moase din România! Vă apreciez și vă respect!", a afirmat Rafila, ]n mesajul postat vineri pe pagina sa de Facebook.