MENIU

Alexandru Rafila: Este necesară o lună de solidaritate pentru oprirea pandemiei și a deceselor

Alexandru Rafila (foto FB)

Deputatul PSD Alexandru Rafila, specialist în microbiologie, propune ca soluție de depășire a crizei COVID care este la un pas de a colapsa sistemul sanitar, O LUNĂ DE SOLIDARITATE pentru oprirea pandemiei, pentru oprirea deceselor. La fel ca alți politicieni si specialști, Rafila a îndemnat la vaccinare ca singură soluție de ieșire din 

"Acum, mai mult ca oricând, este important să fim împreună. Este un moment crucial, dar sper să încheiem aceste momente de criză - sanitară și politică - cât mai repede. Cred că este necesară o lună de solidaritate pentru oprirea pandemiei, pentru oprirea deceselor în România, o solidaritate națională care să implice două lucruri extrem de importante: vaccinarea și înțelegea faptului că fiecare dintre noi este parte a acestui efort.", a scris Rafila.
 
Măsurile care vor fi stabilite pentru reducerea transmiterii trebuie nu doar să le respectăm, ci și să încercăm să-i convingem pe cei din jurul nostru să le aplice. Dacă această lună va fi încununată de succes, o să putem sărbători pe 1 decembrie Ziua Națională în condiții mult mai bune."
 
Medicul îi invită pe toți cei care doresc să vină la Centrul de vaccinare deschis la Biblioteca Națională.