MENIU

Alexandru Arșinel a REFUZAT internarea: care este starea de sănătate a marelui actor

Alexandru Arșinel, actor și comediant român

Actorul Alexandru Arșinel a ajuns, azi-noapte, la Spitalul Universitar, din Capitală, pentru mai multe investigații. Arșinel a refuzat însă internarea. Toate acestea vin în contextul în care maestrul a suferit mai multe intervenții chirurgicale anul trecut. 

În prezent, marele actor Alexandru Arșinel este în stare stabilă. A fost investigat de medicii de la Spitalul Universitar din Capitală, asta după ce ieri s-a simțit rău. A avut amețeală și dureri în piept pe parcursul mai multor ore, astfel că acesta a sunat la 112 şi a spus că nu se simte deloc bine.

Echipajul medical ajuns la locuința acestuia l-a consultat și a stabilit că este nevoie ca marele actor să fie transportat la spital pentru investigaţii mai amănunțite. Potrivit primelor informații, Arșinel ar avea probleme cu tensiunea.

Actorul a fost transportat cu ambulanța la spital. El a fost internat inițial însă actorul a refuzat în cele din urmă să rămână în spital peste noapte.

"Domnul Alexandru Arșinel a fost adus la Unitatea de Primiri- Urgențe a Spitalului Universitar de Urgență București la ora 21.34, cu ambulanța. A fost evaluat, consultat, investigat paraclinic. I s-a administrat tratamentul necesar. În urma evaluării interdisciplinare, pacientul a decis să părăsească spitalul la ora 01.50, refuzând internarea", a informat Spitalul Universitar, într-un comunicat.

 

 

Mai multe articole despre:
arsinel alexandru arsinel spital tensiune