MENIU

Alertă pe Aeroportul Băneasa! 84 de pasageri, printre care militari americani, evacuați după o defecțiune tehnică / Primele IMAGINI cu aterizarea avionului

Alertă pe Aeroportul Băneasa! 84 de pasageri, evacuați după o defecțiune tehnică Foto: Boardingpass.ro

Alertă pe Aeroportul Băneasa! Un avion cu militari americani care trebuia să ajungă în Statele Unite nu a mai putut decola vineri din cauza unei defecțiuni grave la trenul de aterizare, a anunțat Realitatea PLUS.

UPDATE: „Mai multe avioane care urmau să aterizeze în această după-amiază la Băneasa au fost redirecționate la Otopeni din cauza faptului că pista aeroportului Băneasa este încă indisponibilă din cauza Boeingului 767 Omni Air care a rămas pe aceasta după ce trenul de aterizare principal de pe partea strângă a avionului a cedat la aterizare”, se arată pe site-ul boardingPass.ro.

Este vorba despre o aeronava Boeing a companiei Omni Air, care avea la bord 80 de militari americani. Avionul a sosit în București din Kabul și urma să plece către Washington după realimentare.

Avionul Boeing 767-300ER a aterizat la ora 14:55 pe aeroportul Băneasa după un zbor de 5 ore şi jumătate de la Kabul, Afghanistan.

Aeronava a rămas pe pistă după ce trenul principal de aterizare din partea stângă a suferit avarii după aterizare.

Pasagerii aflați la bord au fost debarcați cu ajutorul toboganelor de la ieșirile de urgență de pe partea dreaptă, potrivit Boardingpass.ro.