MENIU

ALERTĂ la spital! A fost evacuată întreaga secţie de urgenţă

Personalul medical și pacienții de la UPU Buzău au fost evacuaţi de urgenţă joi după-amiaza după ce  o femeie a pulverizat un întreg spray lacrimogen în incintă.

O femeie din Costesti, venita cu copilul la Urgente dupa o bataie la scoala, ar fi fost lovita cu pumnul in fata de un barbat, iar ea a scos spray-ul si l-a descarcat la UPU.

Angajații firmei de pază au venit de urgență pentru a potoli spiritele, împreună cu mai multe echipaje de poliție.

„Am venit cu copilul meu la UPU și în momentul în care dădeam actele doamnei de la triaj m-am trezit brusc cu un pumn în față. Năucită de lovitură am scos spray-ul paralizant din geantă și am dat cu el. Recunosc, n-am mai ținut cont de ceilalți pacienți. Am dat în prostie. Cum cel care m-a lovit a fugit în timp ce se bătea cu bărbati-miu încoace înspre saloane m-am dus după el cu spray-ul”, a povestit femeia agresată.

Scandalul din UPU a fost urmarea unui conflict petrecut între copilul femeii și cel al bărbatului care a dat cu pumnul.

Cei doi copii, clasa a șasea la scoala de la Costești s-au luat la bătaie într-o pauză, iar unul dintre ei l-a mușcat de spate pe celalalt.

Mama celui muscat a venit cu băiatul la UPU, moment în care a fost lovită cu pumnul de tatăl celuilalt. A urmat o bătaie ca-n filme în incinta, iar pentru că nu reușea să facă față, paznicul de la LEX Protect a dat alarma pe unitate.

Bărbatul agresor a fost preluat de politisti.

După 15-20 de minute în care au ieșit afară din cauza sprayului paralizant, personalul și pacienții au reintrat în UPU.

 

Realitateadebuzau.net

Mai multe articole despre:
spital evacuare Buzău spray lacrimogen UPU