MENIU

ALERTĂ la Costinești - Una dintre cele 2 persoane date dispărute, găsită fără suflare, prinsă între stabilopozi - VIDEO

ALERTĂ la Costinești - Una dintre cele 2 persoane date dispărute, găsită fără suflare, prinsă între stabilopozi - VIDEO

Este alertă pe Litoral. Una dintre cele două persoane dispărute la Costinești în valurile mării la încă de marți seară a fost găsită fără suflare.

Una dintre cele două persoane date dispărute în largul mării de marți seară la Costinești a fost adusă de valuri în zona monumentului Obelisc de pe plajă.

Victima a fost găsită prinsă între stabilopozii digului din zona Obelisc din Costinești. Este vorba de un bărbat de 21 de ani din județul Vaslui. La fața locului a intervenit Punctul Temporar de Stingere Costinești cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, un echipaj SMURD B de la Stația Tulza și elicopterul SMURD, potrivit realitateadeconstanta.net.

Doi bărbați din județul Vaslui de peste 20 de ani care s-au aventurat în mare nu au mai ieșit la mal, marți seară. Dispariția a fost anunțată prin apel la 112.

Căutările au reînceput joi dimineață.

„Începând cu ora 09:00 reîncep cautarile celor 2 persoane posibil dispărute in mare, zona Obelisc, in Costinești. Intervine SMURD B Tuzla, elicopterul SMURD si ambarcatiunea Maia de la ARSVOM,” trasmite ISU Dobrogea.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea a anunţat de marți seară că au început căutările cu două ambarcațiuni: una a Agenţiei Române de Salvare a Vieţii Omeneşti pe Mare şi una de la Garda de Coastă, iar în zonă s-a deplasat şi un echipaj SMURD B de la Tuzla.