MENIU

Bărbat, reținut după ce a intrat cu toporul într-o primărie din Hunedoara și a început să spargă geamurile! Ulterior s-a urcat pe balustrada instituție: care a fost motivul - VIDEO

Agresiune - imagine de arhivă

Incident șocant într-un oraș din județul Hunedoara. Un bărbat a pătruns cu un topor în mână în sediul primăriei orașului Hațeg și a început să spargă geamurile. 

Un bărbat a patruns, joi, cu un topor în mână în sediul primăriei orașului Hateg și a început să spargă geamurile instituției publice.

Potrivit imaginilor, bărbatul ar ieșit ulterior pe balconul instituției și s-ar  urcat pe marginea balustradei, având în continuare toporul în mână.

Patrula de jandarmi a intervenit de urgență și a imobilizat persoana respectivă. 

Aceasta a fost condusă la sediul poliției Hațeg pentru luarea măsurilor legale. Vorbim despre un bărbat în vârstă de 49 de ani, nemulţumit că nu a primit o locuinţă socială. 

”Astăzi, în jurul orei 12:00, Poliţia Oraşului Haţeg a fost sesizată pe numărul de urgenţă 112 cu privire la faptul că un bărbat înarmat cu un topor a spart mai multe geamuri din sediul Primăriei Oraşului Haţeg şi a urcat la etajul 1 al instituţiei, nemulţumit fiind de faptul că nu i-a fost acordată o locuinţă socială. Nu au rezultat victime în urma acţiunii bărbatului”, a transmis IPJ Hunedoara. 

Poliţiştii au deschis pe numele agresorului un dosar de cercetare penală pentru distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Bărbatul, în vârstă de 49 de ani, din Haţeg, urmează a fi reţinut pentru 24 de ore.

Mai multe articole despre:
topor primarie hateg