MENIU

Alertă în București: tânără desfigurată în bătaie, în scara unui bloc din Centrul Vechi. Nimeni nu i-a sărit în ajutor! Ce spune POLIȚIA

Alertă maximă în Capitală, după ce o tânără a fost bătută crunt, iar atacatorul sau atacatorii au dispărut. Deși victima a țipat după ajutor, nimeni din bloc nu a avut curaj să iasă din apartament. S-a întâmplat chiar în Centrul Vechi, iar locul a fost înconjurat de oamenii legii pentru a aduna probe. Urmează detalii care vă pot afecta emoțional!

Fata a fost găsită desfigurată și plină de sânge în scara unui bloc din Centrul Vechi. Deși a țipat, în mai multe rânduri, după ajutor, nimeni nu a intervenit decât după ce atacatorul sau atacatorii au fugit. 

Polițiștii care au ajuns au chemat ambulanța care a preluat-o pe fată în stare gravă. Acum este internată în spital. 

Oamenii legii caută imaginile surprinse de camerele de supraveghere din Centrul Vechi pentru a reconstitui atacul brutal.

Prima bănuială a anchetatorilor este că fata de 25 de ani a fost atacată la întâmplare de cineva de pe stradă. 

Ce spune Poliția Română


„La data de 25 februarie 2024, în jurul orei 05.40, polițiști din cadrul Poliției Capitalei - Serviciul de Poliție pentru Centrul Vechi au fost sesizați despre faptul că o femeie ar fi fost agresată.

Polițiștii s-au deplasat, de urgență, la fața locului și au constatat că este vorba despre o femeie, care se afla în stare de inconștiență, în scara unui bloc din Sectorul 3 - Centrul Vechi.

De asemenea, un echipaj de prim-ajutor a transportat victima la spital, pentru îngrijiri medicale.

La acest moment, persoana vătămată se află la spital, sub atenta supraveghere a cadrelor medicale.

Cercetările au fost preluate de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București, împreună cu Serviciul Omoruri- DGPMB, pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de omor.

În cauză, procurorii Parchetului de pe lânga Tribunalul București, împreună cu polițiștii, desfășoară toate demersurile, în vederea depistării celui bănuit de săvârșirea infracțiunii”, se arată în comunicatul poliției.