MENIU

ALERTĂ! FOCURI DE ARMĂ în Aeroportul din Sibiu

ALERTĂ! FOCURI DE ARMĂ în Aeroportul din Sibiu

Mai multe persoane care se aflau în Aeroportul Internaţional Sibiu, cu câteva minute înainte de ora 13.00, au semnalat că în interiorul terminalului de plecări / sosiri s-a auzit un foc de armă. Incidentul nu a fost deocamdată confirmat de conducerea aeroportului, dar cei de la SRI l-au confirmat. 

Moment delicat trăit de mai multe persoane prezente în terminalul Aeroportului Internaţional din Sibiu în jurul ore 12.50 – 13.00. Oamenii au auzit un foc de armă şi o parte din ei s-au panicat. Nu mai puţin de trei persoane au semnalat incidentul.

”Am auzit un foc de armă. Sunt sigur că a fost împuşcătură pentru că ştiu cum e sunetul de armă atunci când se trage. Nimeni nu ne-a spus însă nimic. Verificaţi va rugăm să nu se fi întâmplat ceva mai grav”, a transmis un sibian aflat în aeroport în momentul incidentului.

PRETURI BUNE LA eMAG! CONSULTATI OFERTELE AICI!

Surse neoficiale spun că armă unui angajat de la SRI s-ar fi descărcat accidental, dar din fericire nimeni nu ar fi fost rănit. Purtătorul de cuvânt al aeroportului internaţional Sibiu, a infirmat iniţial incidentul. ”Noi nu putem să confirmăm acest incident pentru că nu s-a semnalat un astfel de incident”, a spus Nicoleta Boborodea, purtător de cuvânt al instituţiei, potrivit bzi.ro.

Cei de la Serviciul Român de Informaţii au confirmat miercuri, 20 iulie, incidentul şi faptul că o armă a unui angajat al acestui serviciu s-a descărcat accidental. Incidentul pare să nu fi avut loc în zona publică a terminalului de pasageri, dar aşa cum am relatat mai sus, zgomotul rezultat în urmă împuşcăturii s-a auzit în extrem de puternic de către oamenii din zona.

”La dată de 15 iulie 2016, la Aeroportul Internaţional Sibiu, un angajat al structurii de securitate aeroport, pe timpul manevrelor de descărcare a armamentului în spaţiile special amenajate şi protejate, a executat un foc accidental în urmă căruia nu au rezultat aspecte generatoare de riscuri asociate. Activitatea operaţională a Aeroportului Internaţional Sibiu nu a fost afectată în urmă acestui eveniment. Va mulţumim pentru interesul acordat rolului şi activităţilor SRI”, se arată într-un răspuns oficial al SRI.

Mai multe articole despre:
SRI focuri de armă Aeroportul Sibiu