MENIU

Alertă de coronavirus la un centru pentru persoane cu dizabilități din județul Prahova!

coronavirus test

Alertă în centrele de asistență și protecție socială din Prahova! Un angajat al unui azil pentru persoane cu dizabilități din județul Prahova a fost confirmat ca fiind infectat cu coronavirus, anunță realitateadinprahova.net. Este al șaptelea caz confirmat în județul Prahova în ultimele trei zile, după cel al angajatului companiei de salubritate din Ploiești.

 

Noua alertă de coronavirus din județul Prahova vine după ce, vineri, un angajat al companiei de salubritate din Ploiești a fost confirmat ca fiind infectat cu noul coronavirus. 28 de persoane dintr-un imobil aparținând Primăriei Ploiești au intrat în izolare. Ulterior, alte cinci persoane care au intrat în contact cu acesta au fost testate pozitiv cu COVID-19.

În cazul semnalat luni, 27 aprilie, este vorba de un angajat al Centrului de Îngrijire şi Asistenţă pentru Persoane Adulte cu Handicap Lilieşti-Băicoi, care lucrează la cămin ca instalator. Acesta a fost confirmat pozitiv în urma testelor făcute de DSP Prahova tuturor angajaților DGASPC.

Citește continuarea pe realitateadinprahova.net.