MENIU

UPDATE Alerta cu bombă anunțată la Primăria Capitalei - FALSĂ, după verificările pirotehniștilor

Alerta cu bombă anunțată la Primăria Capitalei, la numărul de urgență 112, joi dimineață, a fost falsă! Sediul municipalității a fost verificat de urgență de echipele SRI de pirotehniști.

 

Întreaga clădire a Primăriei Generale a fost verificată de pirotehniști, relatează Realitatea PLUS, după anunțul la 112 privind prezența unei bombe.

„A fost înregistrat un apel la 112, prin care o persoană a alertat autoritățile cu privire la plasarea unei bombe în sediul Primăriei Capitalei. Echipa pirotehnică a Serviciului Român de Informații împreună cu Poliția se află la fața locului și pun în aplicare măsurile specifice pentru astfel de situații”, a anunțat SRI într-un comunicat de presă.

Surse citate de Realitatea PLUS susțin că cel care a anuțat alerta cu bombă ar fi aceeași persoană care ar mai fi semnalat alerte cu bombă și la alte instituții din Capitală, dovedite a fi false, în final.

După verificările pirotehniștilor s-a dovedit că alarma a fost falsă și a fost identificată și persoana care a sunat la 112. Femeia respectivă a fost dusă la Poliție pentru audieri.

„Astăzi, în jurul orei 09.:15, Poliţia Capitalei a fost sesizată prin SNUAU 112, de către o femeie,  despre faptul că  la Primăria Municipiului Bucureşti se află un dispozitiv exploziv.  La faţa locului s-a deplasat echipa pirotehnică din cadrul IGPR, care a  efectuat verificări specifice”, a anunțat Poliţia Capitalei.

Mai multe articole despre:
alerta bomba primaria capitalei