MENIU

ALERTA cu bombă de la Hotelul Unirea din Iași s-a dovedit falsă! Ce încearcă să descopere acum autoritățile

Politie/ foto: INQUAM

A fost alertă cu bombă la Hotelul Unirea, din Iaşi. Autorităţile au sosit la faţa locului, iar toate persoanele cazate în hotel au fost evacuate. Jandarmii au stabilit un perimetru de protecţie de câteva sute de metri, conform unor surse Realitatea PLUS. Într-un final s-a dovedit că alarma este una falsă, iar polițiștii încearcă să-l identifice pe cel care a făcut apelul la 112. 

Alerta a fost dată în jurul prânzului. O persoană a sunat la 112 şi a anunţat că la hotelul respectiv ar putea exista o bombă. Pirotehniştii au ajuns la faţa locului, iar turiștii au fost evacuaţi. Traficul este restricţionat în zona Hotelului Unirea.

La față locului s-au deplasat de urgență echipaje de poliție și pompieri, dar și serviciul pirotehnic al SRI.

„Astăzi în jurul orei 12:35 am fost sesizați prin apel unic de urgență 112 cu privire la faptul că într-un hotel din municipiul Iași se află un dispozitiv explozibil. La fața locului s-au deplasat polițiști, pompieri și jandarmi, procedându-se la delimitarea zonei respective și desfășurarea activităților specifice. Polițiștii pirotehniști efectuează controlul pentru identificarea presupusului dispozitiv explozibil și continuă verificările pentru stabilirea întregii situații de fapt”, a transmis IPJ Iași.

 

Mai multe articole despre:
bomba iasi hotel unirea