MENIU

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Ce face ministrul de Externe în ziua votului

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Ce face ministrul de Externe în ziua votului

Ministrul de Externe, Teodor Meleşcanu, a declarat că, în ziua votului, va fi la Paris, unde speră să şi poată vota, iar colegii din conducerea MAE se vor afla în mai multe oraşe europene unde s-au înregistrat "aglomerări" la primul tur al alegerilor prezidenţiale.

"Pentru a supraveghea la faţa locului pregătirile turului II al alegerilor prezidenţiale în afara ţării, mâine mă voi afla la Munchen, unul dintre locurile unde s-au înregistrat aglomeraţii în primul tur de scrutin pentru ca apoi să merg la Paris, unde mă voi întâlni şi cu reprezentanţii diplomatici români din Belgia, iar duminică dacă timpul îmi va permite voi vota la Paris", a declarat, vineri, ministrul de Externe, Teodor Meleşcanu.

Şeful diplomaţiei a precizat că şi colegii din conducerea MAE se vor afla, "din însărcinarea primului ministru" în diferite capitale europene unde "au fost înregistrate aglomerări sau un flux mare de votanţi la primul tur de scrutin".

"Colegii din conducere se vor afla la Londra, Bruxelles, Chişinău, Viena, Roma, Torino, Stuttgart şi Dublin. Deplasarea conducerii MAE în preziua şi ziua votului vizează strict supravegherea modului de implementare a măsurilor care ţin de competenţa MAE în ce priveşte fluidizarea procesului de votare", a spus el.