MENIU

ALARMĂ în Capitală. Un bărbat a amenințat că-și detonează mașina

ALARMĂ în Capitală. Un bărbat a amenințat că-și detonează mașina

Alertă maximă, la o benzinărie din Capitală. Un bărbat a amenințat că-și detonează mașina. Trupele anti-tero se află la fața locului.

Un bărbat a sunat la serviciul de urgenţă 112 şi a anunţat că deţine material exploziv în autoturismul său parcat în apropierea unei benzinării din Capitală şi urmează să îl detoneze, a informat, luni, Poliţia Română.

"Luni, în jurul orei 10.50, prin apel 112, un bărbat a anunţat că deţine material exploziv în portbagajul autoturismului său pe care are de gând să îl detoneze, având capacitatea de a face victime. Autoturismul său a fost depistat în sectorul 3, în zona Bulevardului Corneliu Coposu. Având în vedere că este în apropierea unei benzinării, persoanele au fost evacuate şi a fost constituit un perimetru de siguranţă. Bărbatul a fost localizat, identificat şi în prezent este în custodia poliţiştilor", precizează Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Potrivit sursei citate, la faţa locului se află poliţişti ai Brigăzii Rutiere, care au restricţionat traficul în zonă, precum şi poliţişti ai Serviciului Acţiuni Speciale.

IGPR mai menţionează că măsuri specifice sunt aplicate şi de către Serviciul Român de Informaţii prin structura Antitero, precum şi prin Serviciul Pirotehnic al Inspectoratului General al Poliţiei Române. 

 

Mai multe articole despre:
masina detonata