MENIU

Al Bano revine în România: Când și unde va concerta

<p>Al Bano revine &icirc;n Rom&acirc;nia: C&acirc;nd și unde va concerta</p>

Spectacol grandios în premieră, la Timișoara, sub genericul ”Una fiesta italiana”. Legendele muzicii italiene, Al Bano și Ricchi e Poveri vor susține un concert pe stadionul ”Dan Păltinișanu”.

Al Bano este vocea italiană cea mai cunoscută în lume, un artist iubit cu pasiune de publicul de pe întreg mapamondul, pentru talentul incredibil și vocea minunată, dar mai ales pentru că și-a păstrat autenticitatea și nu a trădat niciodată valorile de-a lungul carierei sale extraordinare. Anul 2015 a fost anul Al Bano Carrisi la Festivalul Sanremo, marele artist cumulând 14 prezențe, numărul maxim atins de vreun artist la cel mai prestigios festival din lume.

Ricchi e Poveri a scris pagini importante în istoria pop a muzicii italiene și internaționale. Povestea grupului Ricchi e Poveri, una dintre cele mai versatile, strălucitoare și iubite formații de pe scena europeană, a început la Genova, în 1968. De-a lungul unei cariere muzicale de peste 45 de ani, Ricchi e Poveri a câștigat un palmares impresionant de premii și distincții, a vândut peste 20 de milioane de discuri, a scos 19 albume de studio, a lansat peste 200 de cântece și a concertat pe tot mapamondul.

Evenimentul va avea loc vineri, 12 iunie, de la ora 20.30. Biletele se găsesc la casa de bilete a Stadionului „Dan Paltinisanu”, la Agențiile de bilete ale Teatrului Național, Operei Naționale, Filarmonicii “Banatul” și online, pe: vandbilete.ro, bilete.ro, myticket.ro, eventim.ro.

În funcție de categorie, prețul unui bilet este de: 250 de lei – categoria VIP, 150 de lei – categoria I, 100 de lei – categoria a II-a, 60 de lei – categoria a III-a, potrivit OpiniaTimișoarei.ro.