MENIU

Ajutorul de căldură și suplimentul de energie. Când pot fi depuse cererile? Anunțul DGASCP Sector 3

De când se pot depune cererile pentru ajutorul de încălzire. Foto/Arhivă

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Sector 3 anunță că, din 16 octombrie, pot fi depus cerile pentru ajutorul de încălzire pentru acest sezon.

Potrivit unui comunicat al autorităţii locale transmis, miercuri, AGERPRES, solicitările pot fi depuse atât la sediul DGASPC Sector 3, cât şi prin e-mail, la caldura@dgaspc3.ro.

Stabilirea dreptului la ajutorul pentru încălzirea locuinţei se face, prin dispoziţie a primarului, începând cu luna depunerii cererii, pentru cei care au transmis documentele până la data de 20 a lunii respective şi începând cu luna următoare pentru cei care au depus documentele după data de 20 a lunii respective.

Cererea şi documentele în baza cărora se acordă ajutorul pentru încălzirea locuinţei şi a suplimentului pentru energia utilizată în gospodărie pot fi accesate la link-ul https://dgaspc3.ro/directii-si-servicii/directia-protectie-sociala/serviciul-prevenire-marginalizare-sociala/.

DGASPC Sector 3 pune la dispoziţia cetăţenilor şi numerele de telefon 0737.788.969 sau 0372.126.100, interior 218, pentru obţinerea de informaţii suplimentare.