MENIU

Agresorul jurnalistului, de la nunta fiicei primarului Nichita, va fi cercetat de Poliție

Agentul de pază, de la firma IGS, care l-a agresat, vineri după-amiaza, pe un jurnalist de la „Ziarului de Iaşi“, la cununia civilă a me­zinei primarului Gheorghe Ni­chita, va fi cercetat de Poliţie, după ce jurnalistul a de­pus oficial plângere, în cursul zilei de sâmbătă.

Mai exact, jurnalistul se afla lângă instituţie, în încercarea de a ur­mări ce se petrece înăuntru, accesul în clădire fiind interzis. Fapt care i-a nemulţumit pe agenţii de pază aflaţi la faţa locului, care au început să îl lovească, pe jurnalist, în zo­na pieptului.

„Am fost lovit cu pumnul în piept şi mi s-a spus să mă îndepărtez de urgenţă de lângă clădire. Atunci când i-am explicat că sunt pe domeniul public, şi că nu are dreptul să recurgă la asemenea ameninţări, agentul de pază m-a lovit cu pumnul în zona pieptului“, a explicat jurnalistul Ionuţ Benea.

Mai mult, în urma acestui incident, agenţii de pază ai firmei au fost cei care l-au ameninţat pe jurnalist, că îl vor da în judecată. Însă, jurnalistul a formulat o plângere la Poliţie în cursul zilei de sâmbătă, urmând ca agresiunea să fie probată cu ajutorul imaginilor surprinse de ca­merele de luat vederi existente în zonă.

Mai multe articole despre:
poliţie agresiune jurnalist plângere agent de pază