MENIU

Agresorul femeii înjunghiată în Alexandria a fost ARESTAT. Bărbatul și-a atacat soția în parc, în prezența copiilor

Bărbatul din Teleorman care și-a înjunghiat soția, joi, într-un parc din Alexandria, în prezența celor doi copii, a fost arestat preventiv, anunță Poliția din Teleorman.

Polițiștii au fost sesizați joi cu privire la faptul că o femeie a fost înțepată în picior, cu un obiect contondent, de către soț, bărbatul părăsind locul faptei. Acesta a fost identificat în scurt timp de către polițiști și condus la sediu în vederea efectuării cercetărilor (bărbat în vârstă de 35 de ani, domiciliat în comuna Orbeasca), iar femeia a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

”Compartimentul de Relații Publice al Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman este împuternicit să aducă la cunoștința opiniei publice următoarele:

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Alexandria au continuat cercetările în cauza privind săvârșirea infracțiunilor de violență în familie și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase în dauna unei femei în vârstă de 37 de ani, din comuna Orbeasca.

La data de 07.01.2021, față de bărbatul cercetat, soțul femeii, a fost dispusă reținerea pe o perioadă de 24 de ore, iar la data de 08.01.2021, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Alexandria a dispus arestarea preventivă.

Facem precizarea că dispoziția de punere în mișcare a acțiunii penale/luarea unei măsuri preventive nu este de natură să înfrângă prezumția de nevinovăție a inculpatului, aceasta fiind o etapă obligatorie în cadrul procesului penal, eventuala vinovăție urmând să fie stabilită de către instanța de judecată după parcurgerea judecății, a transmis IPJ Teleorman.

Mai multe articole despre:
teleorman