MENIU

Agresorii, tratați cu clemență de procurori. Cazuri șocante, pedepse extrem de blânde - Interlopii FAC LEGEA în România!

Decizii instanță

Interlopii fac legea în România, iar magistrații îi lasă liberi. În ultima vreme au avut loc mai multe atacuri șocante, iar, la final, agresorii au fost primit măsuri mai blânde. 

Cel mai recent caz este cel al individului care a atacat angajații unei șaormerii cu o macetă și care a fost plasat sub control judiciar. S-a stabilit faptul că acesta nu reprezintă un pericol public pentru societate. 

Un alt caz grav s-a întâmplat la o terasă din Capitală, acolo unde patronul unei cafenele a fost atacat cu un cuțit în zona fesieră de un cetățean de origine albaneză. Atacatorul, care a și reușit să părăsească țara, este în continuare de negăsit după 4 zile de la atac. 

Nu trebuie să uităm nici de incidentul din Gara de Nord a Capitalei. Acolo, un agresor sexual a scăpat basma-curată după ce a pipăit o polițistă și a amenințat-o. Bărbatul este acum cercetat în libertate. 

Mai mult decât atât, Sandu Anghel, zis și Bercea Mondial, a scăpat și el de un dosar în care e acuzat de evaziune fiscală, spălare de bani, formarea unui grup organizat și pe motiv că acuzațiile nu au fost suficient de clare.

 

Mai multe articole despre:
interlopi libertate justitie