MENIU

Află de câte ori o să iubeşti în viaţă în funcţie de zodie

Află de câte ori o să iubeşti în viaţă în funcţie de zodie

Persoanele iubite nu ne sunt programate în viaţă, se întâmplă pur şi simplu. Chiar şi atunci când iubirea e neîmpărtăşită, ea continuă să existe. Iubim fiecare în felul nostru şi ne îndrăgostim mai repede sau pe parcursul timpului.

Iată de câte ori o să iubeşti în viaţă, în funcţie de zodia în care este născut:

Berbec

Berbecii îşi aleg cu grijă partenerii de viaţă. Preferă să aştepte persoană potrivită în loc să cunoască oameni incompatibili din punct de vedere emoţional. Dragostea adevărată nu se găseşte la fiecare colţ, de aceea vor iubi cu adevărat doar 3 persoane. Relaţiile vor fi de lungă durata.

Taur

Taurii cunosc mulţi potenţiali parteneri, dar când lucrurile devin serioase abandonează relaţia. Le lipseşte acel ceva care să completeze relaţia. Până nu îşi vor rezolva problemele personale nu vor avea parte de iubiri adevărate. Vor iubi de 5 ori în viaţă, uneori mai superficial.

Gemeni

Numărul iubirilor la nativii Gemeni creşte considerabil de la an la an. Găsesc o persoană, o iubesc un timp, apoi se plictisesc şi pleacă. Însă, în adâncul sufletului, Gemenii visează acea iubire perfectă. Doar de 2 ori vor iubi intens şi suficient pentru o viaţă.

Rac

Racii nu caută perfecţiunea într-o iubire, ci vor să se simtă în siguranţă lângă o persoană. Dacă nu primesc ceva, caută în altă parte. Numărul de iubiri va fi destul de mare, vor iubi cu adevărat 7 oameni. Poate fi vorba şi de mai multe căsătorii.

Leu

Pentru Lei, este destul de dificil să primească iubire, având în vedere caracterul lor dificil. Regulă după care se ghidează e simplă: nu oferă mai mult decât primesc. Nativii Leu nu pot face faţă multor iubiri, starea de fluturi în stomac îi face să fie confuzi. De aceea, se vor limita la 2 iubiri adevărate.

Fecioara

Pentru a trece peste o despărţire, nativii Fecioara se implică într-o altă relaţie. Perioadele de singurătate sunt scurte şi nu pun preţ pe sentimente. Nu sunt siguri atunci când spun că iubesc, dar când sunt lângă persoana potrivită simt iubirea prin toţi porii. Vor avea prilejul să iubească de 4 ori, dar nu tot timpul persoana potrivită.

Balanţa

Balanţele îşi cântăresc cu grijă sentimentele, analizează situaţiile şi persoanele. Pentru nativii Balanţă, iubirea e ceva special şi îşi doresc să fie îndrăgostiţi, iar sentimentul să fie reciproc. Iubirile vor fi în număr de 3 şi vor fi constructive.

Scorpion

Experienţele cu iubirea i-au descurajat pe Scorpioni şi se aşteaptă ca acea unică persoană pe care o vor iubi să apară ca o persoană salvatoare. Le place să se simtă răsfăţaţi şi au mari aşteptări de la oamenii dragi. Totuşi, vor iubi necondiţionat de 3 ori.

Săgetător

Săgetătorii nu îşi doresc decât o singură persoană demnă de iubit. Spre surprinderea lor, sentimentele o vor lua la fugă şi vor iubi de 3 ori.

Capricorn

Capricornilor nu le prea pasă de relaţii amoroase şi nu ce oferi unei persoane iubite. Sunt de părere că atunci când vor găsi partenerul de viaţă, vor simţi asta, iar lucrurile vor veni de la sine. Nu se complică în iubiri inutile, de aceea se vor îndrăgosti de 2 ori.

Vărsător

Vărsătorilor le place să experimenteze şi să cunoască înainte de a se implica în ceva serios. Persoana potrivită va fi mereu acolo pentru ei şi au siguranţă că orice s-ar întâmplă vor găsi iubire. Ştiu să atragă sentimente frumoase de partea lor şi vor iubi de 4 ori.

Peşti

Visătorii Peşti ar fi în stare să îşi deseneze partenerul de viaţă, doar aşa poate ar găsi pe cineva demn de multitudinea de sentimente pe care o adăpostesc. Sunt posesivi într-o relaţie şi vor iubi de 6 ori, de fiecare dată mai intens.

Sursa: yve.ro

Mai multe articole despre:
iubire horoscop zodii