MENIU

Afacerea care aduce 1 milion de euro în primul an de funcţionare

Business profitabil

Un studio pilot de videochat este o afacere atipică, însa una extrem de bănoasă. Patronul unui astfel de business perfect legal spune că obţine 70.000 de euro lunar.

Studio 20 este prima franciză de videochat glamour prezentă în România. Studioul pilot a intrat deja pe profit, iar cifrele sunt disponibile oricarui om de afaceri care vrea sa investeasca in acest domeniu.

Un studio de videochat glamour sau „ciber-friend” este o afacere atipică, dar profitabilă, iar francizarea ei se face dupa toate normele în vigoare, potrivit Business Magazin.

“Este singurul business pe care eu il stiu, in care poti miza pe o asa marja de profit. Mai mult, este un business sigur pentru ca faci afaceri cu oameni respectabili din America si Uniunea Europeana, unde există peste 20 de ani de tradiţie in acest domeniu. Cea mai mare provocare a fost să construiesc acest business pe o temelie perfect legală şi să explic tuturor celor implicaţi care este de fapt filosofia acestei afaceri”, a spus Robert Vanderty, managerul Studio 20.

Studio 20 este prima franciză de videochat glamour prezentă în România. “Vrem în această afacere de franciză doar oameni care au activat în alte sectoare de business”, spune Robert Vanderty. El adaugă că un studio de videochat este o afacere atipică, însa una extrem de bănoasă. Studio 20, afacere pilot deschis la 1 ianuarie 2014, a încasat lunar aproximativ 70 de mii de euro. 

Până în decembrie, Studio 20 a rulat peste 900 de mii de euro. Profitul brut pentru primul an de functionare este estimat la 120 de mii de euro. “Studioul este o afacere cu activitate de export de servicii. Ne-a luat mai bine de un an sa punem la punct planul de business, sa intelegem cum faci businessul asta perfect legal, cum recrutezi personalul potrivit. Acum totul merge conform planului. De la inceputul lui octombrie avem franciza pentru Romania gata pregatita” declara Robert Vanderty, managerul Studio 20.

Mai multe articole despre:
afaceri business