MENIU

ADRIAN NĂSTASE se plânge de BĂSESCU. Ce spune CSM

ADRIAN NĂSTASE se plânge de BĂSESCU

ADRIAN NĂSTASE. Petiţia lui Adrian Năstase, referitoare la declaraţiile făcute de Traian Băsescu într-o emisiune televizată, a fost înregistrată luni, la Consiliul Superior al Magistraturii, Inspecţia Judiciară urmând, cel mai probabil, să fie sesizată, au declarat pentru MEDIAFAX oficiali din CSM.

ADRIAN NĂSTASE. "În acest moment, petiţia se află în secretariatul CSM. Nu a fost transmisă, deocamdată, către nicio direcţie. Nu a fost luată nicio decizie cu privire la aceasta, însă, cel mai probabil, va fi sesizată Inspecţia Judiciară", au precizat oficiali ai Consiliului.

Conform sursei citate, fiind vorba despre o petiţie, nu este necesară sesizarea plenului CSM.

Adrian Năstase a sesizat, luni, Consiliul Superior al Magistraturii în legătură cu declaraţii făcute de preşedintele Traian Băsescu în dimineaţa zilei în care instanţa a dat decizia în dosarul "Zambaccian".

Informaţia a fost postată pe blogul fostului premier.

ADRIAN NĂSTASE solicită CSM să sesizeze Inspecţia Judiciară, "în măsura în care nu există deja o auto-sesizare", în legătură cu faptul că "în dimineaţa de 6 ianuarie 2014, în cadrul unei emisiuni televizate, la B1TV, între orele 11 şi 12, preşedintele României, Traian Băsescu a afirmat «Năstase a reuşit să instituie un sistem clientelar care a fost şi este extrem de greu de dizlocat»".

ADRIAN NĂSTASE a sesizat CSM în legătură cu declaraţii ale lui Băsescu