MENIU

Adrian Năstase: Am fost primul "experiment" în care Coldea a fost implicat. Dezvăluiri incredibile, făcute de fostul premier: ce i-a spus Băsescu

Adrian Nastase/ Arhivă foto

Adrian Năstase a făcut dezvăluiri în exclusivitate la Realitatea Plus despre Florian Coldea și legătura generalului cu Traian Băsescu. Fostul premier a declarat că, o lungă perioadă de timp, Coldea a fost "un instrument pentru statul condus de Băsescu". Adrian Nastase se considera primul experiment politic al lui Florian Coldea, care a început în anul 2006 o acțiune împotriva sa, chiar în campania electorală. Fostul premier susține că Traian Băsescu l-ar fi abordat și i-a mărturisit că dosarele i-au fost făcute de fapt de Coldea. Realitatea PLUS i-a solicitat o reactie fostului sef de stat, insa nu am primit niciun raspuns pina la aceasta ora. 

"Dupa 2004, Monica Macovei a creat DNA. In 2006 au fost schimbati sefii serviciilor de informatii. Atunci, practic, a venit Coldea si a fost o lunga perioada de timp un instrument pentru statul condus de Basescu.

Traian Băsescu, acuzat că ar stat în spatele Statului Paralel. Cum se apără fostul șef de stat

In ceea ce ma priveste, cred ca am fost primul extperiment in actiunea cu obiective politice in care Coldea a fost implicat. Din 2006 a inceput o actiune impotriva mea in chestiunea cu finantarea campaniilor electorale. S-a urmarit scoaterea mea din jocul politic.

La o receptie la ambasada Republicii Moldova m-a abordat si mi-a zis ca nu el mi a facut dosarele, ci Coldea", a declarat Nastase la Realitatea PLUS. 

Traian Băsescu, dezvăluiri incendiare din era Kovesi: ce discuții se purtau la Vila K2 și cine participa la ele