MENIU

Adrian Enache de ziua lui: “Cadoul pe care mi-l doresc este să își revină complet Gabriel Cotabiță”

Într-un interviu exclusiv REALITATEA.net, Adrian Enache ne-a povestit cum își petrece ziua de naștere în ultimii ani la Moscova, cu Nationala Artiștilor Fotbaliști și mai important, care este cadoul pe care și-l dorește cel mai mult de la viață.

“Azi 12 iunie este ziua Rusiei, ziua lui George Bush, a lui Dan Cruceru și a Lui Adrian Enache. Dan e colegul meu, noi suntem în Rusia, iar lui George Bush i-am cântat la scara avionului când a aterizat în România”, începe să povestească artistul Adrian Enache.

Fiind și în acest an la Moscova unde  participă cu Nationala artistilor Fotbalisti la Campionatul Mondial Art Football 2015, de ziua lui Adrian se gândește mai mult la aproapele lui. S-a rugat în fiecare zi pentru asta, și astăzi o spune cu voce tare. “Cadoul pe care mi-l doresc de ziua mea, este să își revină complet Gabriel Cotabiță. Știm toți că este mai bine, dar urmează perioada de recuperare, care este cea mai grea. Mă rog la Dumnezeu mereu pentru sănătatea lui”, ne-a mai spus “fotbartistul” Adrian Enache.

Pentru el doreste tot sănătate, iar Nationala artistilor să nu vină cu mâna goală de la Moscova

„Când mă uit în jurul meu îmi dau seama că am nevoie doar de sănătate. Și mai am o dorință. Să zgudui plasa astăzi, adică să marchez măcar un gol, în meciul cu Israel, iar în final să venim cu trofeul acasă. Am primit foarte multe urări superbe de ziua mea, dar cele de la copiii mei, David și Diana, m-au emoționat cel mai mult. La 49 de ani mă simt ca la 29. În formă, activ si puternic”, a închiar Adrian Enache.

“Cand spui One Man Show spui  Adrian Enache”, susțin colegii de la Nationala Artistilor Fotbalisti-România. 

Mai multe articole despre:
null