MENIU

Adolescentul rănit GRAV în incendiul din Prahova va fi transportat la Spitalul Grigore Alexandrescu, din Capitală. Cine este cea de-a doua victimă și cum se simte

Incendiu Prahova

Tânărul de 17 ani care a suferit arsuri pe 92% din suprafaţa corporală în urma incendiului izbucnit, sâmbătă, la centrul de încărcare butelii din localitatea Fântânele va fi transferat la un spital din Bucureşti, susțin surse medicale.

Acesta se află în continuare la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti, urmând să fie preluat de un echipaj de terapie intensivă mobilă pentru a fi transportat la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii Grigore Alexandrescu.

Celaltă victimă, care s-ar părea că este chiar tatăl băiatului, va rămâne la SJU Ploieşti. Bărbatul în vârstă de 52 de ani are arsuri pe 30% din suprafața corpului, mai exact vorbim despre zona mâinilor şi a picioarelor.

Reamintim că un incendiu PUTERNIC a izbucnit în această după-amiază la un depozit unde se află două două cisterne de GPL și zeci de recipiente cu carburanți, din Prahova. Două persoane au fost rănite, fiind transportate de urgență la spital. Incendiul a fost lichidat câteva ore mai târziu, iar poliţiştii au deschis un dosar penal pentru distrugere din culpă şi vătămare corporală din culpă în acest caz.