MENIU

Adolescentul de 15 ani care a snopit un copil de 11 ani a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore - Anchetă de amploare

Minor

Este anchetă de amploare după ce un copil de aproximativ 11 ani a fost bătut de un adolescent de 15 ani pe un câmp din localitatea Bragadiru. Agresorul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore și s-a ales cu dosar penal pentru lovire și alte violențe. Imaginile au postate pe internet chiar de către agresor

Un adolescent care a agresat brutal un elev de  11 ani de la școala numărul 1 din Bragadiru, Ilfov, a fost reținut pentru 24 de ore de polițiști. 

Polițiștii s-au sesizat din oficiu după apariția imaginilor în spațiul public.

"La data de 17 mai a.c., orele 15:30, polițiștii orașului Bragadiru s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe. În cadrul activităților procedurale desfășurate, a fost identificată victima, care la acest moment se află împreună cu mama sa, la sediul Poliției orașului Bragadiru. De asemenea, polițiștii orașului Bragadiru au identificat persoana bănuită de comiterea faptei respective și desfășoară activități pentru depistarea acestuia. Tot în cadrul activităților specifice, polițiștii au informat DGASPC Ilfov pentru efectuarea activităților din competență. Facem precizarea că, până la momentul sesizării din oficiu de catre poliţişti, nu au existat plângeri formulate cu privire la această cauză", se arată în comunicatul emis de IPJ Ilfov. 

Pe parcusul zilei de joi urmează să fie o luată decizie dacă se va aplica vreo măsură restrictivă minorului pe parcursul cercetării.

Mai multe articole despre:
bataie minori bragadiru