MENIU

Adolescenta dispărută din Tulcea, găsită la 850 km distanță de casă! Fata ar fi lăsat INDICII din cărțile pe care le citea - caz HALUCINANT

Incredibil, fetița dispărută în urmă cu o săptămână din județul Tulcea a fost găsită în Timișoara. Polițiștii au găsit-o în gara din Timișoara, aceasta este sănătoasă și puțin speriată. Oamenii legii vor face verificări pentru a vede cum fata a ajuns la peste 850 de kilometri distanță de casă. 

Fata a plecat de acasă pe 28 februarie. Părinții au crezut că fata lor de 14 ani a vrut să se joace cu ei și să lase indicii din cărțile preferate pe care le citea. Mai mult, copila credea că este personajul principal din cartea „Pisicile Războinice” care a plecat în aventură în pădure. Aventura acesteia a ajuns până aproape de granița României cu Serbia.

Reporter: Credeți că dispariția fetei are legatura cu seria de carti pe care o citea? 

Mama fetei: Nu știu sa vă zic, nu stiu ce sa cred. Este posibil sa fie și asta.

Poliția din întreaga țară au căutat în locurile publice fetița. Peste 100 de jandarmi, polițiști și voluntari sunt au răscolit pădurea din apropierea casei micuței.

"Căutările continuă, pe rază extinsă, atât pe plan local, cât și național în vederea depistării persoanei dispărute, inclusiv cu sprijinul altor structuri operative de poliție din țară", afirma Ioana Nanu, purtător de cuvânt al IPJ Tulcea.