MENIU

Adolescenta dispărută din Bacău acum o lună, găsită moartă. Ce mesaj îi lăsase iubitului său

Eleva de 16 ani de la Colegiul Economic Bacău, care era dată dispărută din dată de 28 octombrie, a fost găsită înecată în canalul de fugă al râului Bistriţa.

Trupul neînsufleţit a fost observat vineri, în jurul prânzului, chiar în apropierea grătarelor de la Hidrocentrala de la Letea Veche, fiind solicitaţi pompierii pentru a-l aduce la mal.

„Am fost informaţi prin 112 iar echipajele care au mers la faţă locului au degajat o persoană de sex feminin. Cazul a fost preluat de poliţişti pentru continuarea cercetărilor”, ne-a declarat cpt. Alexandru Balică, ofiţer de relaţii publice la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Bacău. În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit că adolescenta înecată este minora dispărută în dată de 28 octombrie, scrie Deşteptarea.ro.

Simona P. a plecat în acea după-amiază din căminul Colegiului Economic şi nu s-a mai întors.

Încă de la început, apropiaţii s-au gândit la ce este mai rău pentru că a două zi de la dispariţie au găsit plutind pe canalul de fugă portofelul ei, iar fata ar fi lăsat şi un mesaj de adio unui fost iubit.

Deşi majoritatea indiciilor conduceau către această variantă, au continuat să o caute şi prin oraş şi au împânzit Bacăul cu fotografia ei, solicitând să fie informaţi dacă cineva a văzut-o. În paralel, pe canalul de fugă s-au făcut căutări mai multe zile la rând de către pompieri, au fost aduşi de la Sibiu câini special antrenaţi dar şi un sonar performant, însă tot nu i-au dat de urmă.

A ieşit astăzi la suprafaţă, după o luna de la dispariţie.

Colegii spun că fata a lăsat un bilet în care-şi cerea iertare de la iubitul ei şi îşi lua adio.

Disperaţi, cunoscuţii adolescenţei au iniţiat, şi o campanie pe facebook.

La momentul plecării, era îmbrăcată cu o bluza de culoare roşie, o pereche de blugi albaştri, era încălţată cu tenişi roşii. Toate aceste elemente de îmbrăcăminte corespund cu hainele adolescenţei scoase din apă astăzi.

Anul trecut, o altă adolescenţă a dispărut din căminul de la Economic şi a fost găsită înecată în canalul de fugă al hidrocentralei Bacău ÎI.

În urmă cu câteva zile, o altă elevă de la Colegiul Economic s-a aruncat în apă canalului de fugă, cu gândul să se sinucidă, şi a fost salvată de colegii ei, care veniseră alarmaţi de o profesoară.

Mai multe articole despre:
Bacău dispariţie fata dispărută canal de fugă