MENIU

Adolescentă de 15 ani, împușcată mortal de un vecin de 9 ani. Totul, din cauza unei sticle de suc

Foto cu caracter ilustrativ / Arhivă

Caz terifiant în Statele Unite. O fată de 15 ani a murit, după ce un vecin de nouă ani a împușcat-o. Și asta, din cauza unei sticle de suc. Familia băiatului a primit doar o amendă de 1.000 de dolari, pentru că este minor și nu poate fi acuzat penal. 

Adolescenta a fost găsită fără suflare pe terasa casei de către familia ei. Rudele susțin că băiatul a ucis-o pe copilă cu sânge rece pentru că aceasta i-a cerut să îi dea înapoi o sticlă de suc.

În urma primelor cercetări, polițiștii spus că cei doi copii s-au jucat cu arma încărcată pe terasa unde locuia fata. Băiatul, în vârstă de doar 9 ani, ar fi împușcat-o „în mod accidental” pe adolescenta în cap, iar apoi a aruncat arma și a fugit de la fața locului.

La scurt timp, autoritățile au descoperit că arma crimei era înregistrată pe numele unui membru al familiei băiatului, care lucrează ca agent de pază.

Conform legii din Maryland, copilul nu poate fi acuzat penal, pentru că este minor. Familia băiatului a primit doar o amendă de 1.000 de dolari pentru că au lăsat la îndemâna unui minor arma. Familia fetei este complet revoltată de rezultatele anchetei și a declarat că va lua toate măsurile pentru a se face dreptate în acest caz. Acum, se pregătesc pentru înmormântare. 

Mai multe articole despre:
adolescenta impuscata sua sticla de suc